Världens snyggaste skor

15 Feb

dsc007251

Sista dagen i Örebro hittade det jag sökt så länge, ett par gymskor! Jag har aldrig haft ett par inneträningsskor utan alltid haft mina springskor eller några gamla, trista avdankade löpardojjor. Men nu hittade jag ett par sprillans nya. Inte nog med att dom var nya och hotta, dom var gröna också! Min favoritgröna färg, träningen har redan gått bättre sen jag kom hem :)

Igår var det alla hjärtans dag! Smart som jag var köpte jag nåt till Martin som även jag fick nytta av. Var ju på Ikea i Örebro och inhandlade två suuuperfina sängbord till vår superfina Ikeasäng vi köpte förut. Våra bord innan matchade inte riktigt, skulle man kunna säja. Jag hade ett stort glasbord, mer ett tv-bord och Martin hade en gammal sliten stol. Jag var lite orolig när Martin tog tag i skruvandet när jag gjorde mina benövningar, men det blev bra till slut!

dsc00712

Igår var vi en sväng på Näsfjället. Jag pratade med mamma vid lunch och undrade om mina sega lillebror skulle med upp och åka skidor och han förvånade mej med att redan vara där uppe! (han kan ju behöva lite träning märkte vi ju i Orsa…). Vädret var strålande och vi kollade in Emils nybyggda rails som såg otroligt proffsiga ut. Emil har ju också börjat jobba på Näsfjället och har fått i uppgift att sköta jibbandet, vilket han såg ut att göra ganska bra. Han är nog den enda just nu som faktiskt provat dom också!

dsc00714

dsc00717

Imorgon ska jag förbi Dalskidan och lämna in ett par skidor som Sebban ska ha i Idre och Väggen, sen ska jag och Linda representera speedskiing på Vattenfalls energitimme i Lindvallen! Det blir grymt. Det närmsta skidåkning jag får komma resten av den här vintern typ… Varje tisdag under sportlovsveckorna ska jag vara där, kom förbi och kolla den som kan!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova, I’m tired. Förresten! Anledningen till att jag inte bloggat sen jag kom hem från Örebro i lördags är att internet inte funkar här just nu. Jag har ringt Telia ungefär 100 gånger och det är tydligen nåt fel på nätet här just nu. Konstigt att det inte händer mer ofta egentligen med tanke på att man bor mitt i skogen… Jag har redan framfört mina klagomål till Helene som jobbar på Telia. ”Ring kundtjänst” sade hon glatt. Förmodligen för att hon är borta den här veckan och slipper ta mina samtal :)

Vi hörs igen!

No comments yet

Leave a Reply