Toklång (och kall) dag

26 Jan

-21 var det igår kväll, -26 imorse. Pappa ringer 05:20 och undrar om jag snackat med Sus om hur kallt det är i Kläppen. Han sover tills typ kvart i sju när vi ska börja åka så vill inte ringa och väcka honom. Jag e pepp och ganska pigg faktiskt så det är bara att köra! När jag parkerar utanför värmestugan i Kläppen visar termometern -28. Helt sjukt…

<

Det VAR verkligen kallt att åka idag. Tre åk sen började känseln i fötterna försvinna. In en sväng, isa av visiret på hjälmen och ut igen. Då kändes det om möjligt ännu kallare! Det blev bara två åk till, jag pallade inte mera. Jag må vara lite av en kärring men SUS den fjollan han bangade helt :)

Sen var det jobb, gud hur skulle jag överleva denna dag?! Min trötthet vände ganska snabbt när jag och servicekillarna kom på att jag kunde slänga in skidorna i den nya hotboxen. Då skulle jag slippa valla in skidorna när jag kom hem insåg jag och de skulle förmodligen se superfina ut i belaget efter 10 timmars "vallande". I skrivande stund kanske de precis har blivit klara, spännande!

Jag frågade min kollega Oskar om det var hans längdskidor som låg i hotboxen bredvid mina och han blev eld och lågor; ”OJ jäääklar vad snabba dom ska bli nu då när dom ligger bredvid dina!!”

Nu ska jag kolla lite tv och njuta av tanken på några dagars ledighet! Kram och godnatt.

No comments yet

Leave a Reply