SM på intågande

24 Jan

Från början var SM fredag 4 feb. Vilket det egentligen fortfarande är. Men sedan blev det prova-på under torsdagen och nu är jag även inbokad på presskonferens på tisdagen. Helvecka i Sundsvall nästan, det kan bli kul! Kollade in hotellets gym på nätet nyss, väl värt ett besök :)

En lugn dag på Dalskidan nyligen kollade jag in hur man kan känna sej när man står uppe på ”podiet” och ska prova ut spannet på längdskidor. King of the world!

Jobbar idag å imorgon sen blir det en morgonträning i Kläppen med Susen. Han är där idag och åker, i skrivande stund faktiskt, hoppas premiäråken för säsongen går bra. Snabbt före tror jag…

Jag måste börja jobba på lite tävlingskänslan nu inför nästa vecka, första speedtävlingen på två år! Därför lägger jag ut en vinnarbild ;)

Dags å dra, kram å hej!

No comments yet

Leave a Reply