Sista dagen

27 Mar

Nu är snön borta igen, solen har strålat idag och Gibson är ute igen :)

image

Och jag är i princip frisk.

Jag har börjat ta tag i tyskan på riktigt också. Det är liksom alltid svårt att bara plugga. Utan att veta riktigt vad man ska försöka lära sig av språket, vad är viktigast? Jag är ju lite otålig också, vill ju liksom bara knäppa med fingrarna och sen kunna allt! Men det går ju tyvärr inte så lätt…

image

Min favoritbok framöver! Har jag intalat mig själv i alla fall :) Sen fick jag ett uppvaknande häromdagen när jag insåg att jag i princip inte kan några adjektiv på tyska. Ord som beskriver något… Inte min grej. Så jag började skriva ner alla jag kom på och slog sedan upp dom i mitt lexikon. Toppen! Nu ska jag fortsätta med verb :)

Imorgon bitti kl 4 åker vi till Vars! Min semester börjar imorgon, yes. Frankrike en vecka och sen Sverige en vecka ♥

Idag är min sista dag på jobbet. Igår kväll fick jag, förhoppningsvis, göra min sista Trolleyservice!

image

Ser jag en sån där vagn framöver kommer jag garanterat få rysningar ;)

Jag har sagt hejdå till två frukostdamer imorse, lämnat in min plånbok och ikväll ska jag lämna alla kläder, nycklar osv. Känns skumt att sluta ett jobb självmant… Förut har ju jobben lagt ner så jag varit tvungen att sluta ;)

Men känns skönt. Grymt skönt. Få tillbaka lite vanliga rutiner igen. Hemma och äta middag normal tid utan att behöva stressa iväg på jobb, titta på bra (eller mindre bra) tv-program på kvällarna. Börja träna igen! Längtar efter att träna. Springa. Vill springa runt min favvosjö. Som ligger precis bredvid mitt nya jobb :)

Ha det fint! Kram från mig.

No comments yet

Leave a Reply