Semester part 1

29 Mar

Jag jobbade min sista (!) kväll i torsdags, lade mig halv ett och gick upp igen 3:30. Mot Vars! Grand finale av speedskisäsongen 2013/2014: Världsrekordförsök!

Och jag står på sidan av fortfarande :)

Grym första dag!

image

Sol, vår och varmt.

Invigd mina nya pjäxor…

image

image

Varma och sköna stå-på-sidan-pjuck ;)

Däremot horribla att ta sig ner i 20 cm sliskig snö på sidan av backen, de ville liksom inte svänga dit jag ville. Fick nåt läskigt vrida-knät-moment men tur att man är en så jäkla grym skidåkare så man kunde rädda upp det ;) Hade ett litet hopp om att jag eventuellt skulle kunna åka skidor med dom i fortsättningen och slippa mina små racepjäxor, men nää…

image

Bra dag och bra solbränna. Nöjd. Under klippan fick de starta och Simone snabbast på 216 km/h i de två sista åken. Näst sista åket hade Klaus 208. Bara 8 km efter och snabbåkningen har inte börjat än… Fick skälla lite och sista åket blev det 214, behövde man inte skämmas i alla fall ;) Imorgon räknar de med 240 i andra åket, let the show begin!

Andra dan efter jobbslut…

image

Och naglarna är åter i skick. Cute as a button, passande ;)

Nu relaxar jag vidare medan de andra vallar för fullt. Deras -20-vallning var inte så bra här som de trodde från början. Ciao!

No comments yet

Leave a Reply