Rött öga och på väg till Mora

19 Feb

Nu sitter jag i bilen på väg till Mora i snöovädret. Tänkte skriva en rad! Jag vaknade imorse med ett öga som inte ville öppna sej. Jag sprang (så gott jag kunde) upp på toaletten, tittade mej i spegeln och fick se att ögat var helt igensvällt typ. Chock, panik, oh my god… Vad har jag fått för fel på ögonen?! Innan jag åkte till Örebro var det andra ögat som var rött, svullet och sved som tusan. Tror det är min nya mascara kanske. I alla fall är det var sminkexpert Martin tror och det låter ju vettigt. Nu är jag osminkad och ful och får nog sitta i bilen hela dan i Mora. Buhuu.

Jag måste bara lägga ut den skönaste bilden jag tagit på länge. Inte igår eller idag utan tror det var förra veckan. Kanske. Jag var hemma hos Ulrika en sväng och fikade och alla barnen åt lunch när jag klampade in. William har ju blivit så stor nu att han får äta alldeles själv, i alla fall ibland när Ulrika har tålamod. Jag har förstått att mycket med att ha barn handlar om tålamod. Speciellt när dom blivit drygt ett år.

dsc00693-kopiera
Jag förstod aldrig om han tyckte det var gott eller inte eftersom det mesta låg på bordet eller satt i hans ansikte :D

Vi hörs igen! Kram kram

One Response to “Rött öga och på väg till Mora”

  1. Jessica 27 februari 2010 at 22:13 #

    Jäklar vilken söting! ;)

Leave a Reply