MR och gofrulle

19 Nov

Höll på att få fnatt igår. Jag hatar att bara sitta inne! Speciellt när det är tredje dan i rad. Gick en runda i höstvädret.

image

Kan ju inte vara nåt fel på mitt knä, kan ju fasen gå hur bra som helst! Inte har jag ont heller, knappt om jag belastar eller vrider det knepigt. Kommer ihåg 2010 när jag skadade mig på skicrossvärldscupen i Sankt Johann. Jättesvullen, ont och kunde inte stödja på benet alls. Det är egentligen inte jag som är sjåpig nu utan läkaren :)

image

Precis varit på magnetröntgen. Nervös hela vägen till Liezen, sen får jag veta att jag inte får svar förrän fredag! Att det ska ta så jääääävla lång tid.

Frukostar lite på Mc Donalds nu innan affärerna öppnar :)

image

Ska köpa nagellack och bakgrejer till lussebullarna. Ska nog baka imorgon. Sen ska jag fan till gymet efter lunch! Orkar inte bara sitta hemma. E ju bara ett ben som är lite defekt, har ju andra kroppsdelar att träna ;)

Vi hörs senare, kram på er.

Sanna

No comments yet

Leave a Reply