Mr Gabel himself!

24 Nov

Helt vanlig dag på jobbet. Typ. Förutom att jag nu var rödhårig. Ingen märkte nåt såklart, men så är det väl när man jobbar med två killar :)

Helt sjukt vad röd man är i skallen, det är nästan så jag blir skrämd själv ibland…

När jag kommer tillbaka med lunchen sitter en man vid Assars skrivbord och knappar för fullt på sin laptop. ”Det är han du ska prata med!” säjer Assar mellan tuggorna och förklarar att det är ägaren till Gabel! Min nya stavsponsor. Som inte är någon sponsor direkt från dom utan mer från butiken. Kruxet har ju varit att det kan bli svårt att böja till dom, racestavar har en tendens att knäckas ganska lätt pga av det hårda materialet.

Världens trevligaste herre verkligen! Vi pratar speedskiing, rekord, italienska laget (han är italienare) och han berättar att han sponsrade Albertelli-pappan när han tävlade alpint för länge sen! Kul. ”Klart vi ska sponsra dej med stavar!” säjer han glatt och förklarar att dom böjer dom direkt på fabriken som jag vill ha dom. ”We are pretty good” säjer han och ler. Så nu har jag sparat CJ nån stavböjning i vinter. Nu kanske han har tid att böja ett par till sej själv ;)

Hans medhjälpare var en sådär fotograf.

På tisdag nästa vecka ska jag på skidsliparkurs! Spännande. Blir kul att se hur en struktur blir till mer från grunden och vad som passar till vad för snö och åkning.

Hörs folket, kram å hej!

No comments yet

Leave a Reply