Man ska inte träna

28 Nov

Jag har bestämt mig för att göra en operation. Även om jag börjar bli till åren är jag inte sååå gammal än och sex månaders rehab om jag kan leva med ett nytt knä 50 år till är ju inte så farligt ändå. Får veta på söndag hur länge det dröjer innan jag får tid på sjukhuset.

Det första min kollega sade till mig när jag kom till jobbet var att det inte är bra att träna, då kan man skada sig.

image

Han på övre raden, fjärde från vänster. Samma kollega som frågade mig förut när jag skulle iväg och springa efter jobbet ”warum, ist dein Auto kaputt?” ;)

Åt frukost och bakade brunpepparkaka igår imorse när jag kom hem. Jag var trött men skulle ju försöka skjuta på sovandet.

image

Sov skitbra sen från 9-17! Grymt bra idé det där med att sova lite senare. Nu är klockan 04:40 och jag är inte ens lite trött. Sista natten nu, fattar inte hur bra det har gått! Har varit ensam med en ny kollega och då har jag varit den som kan mest, vi har inte behövt ringa på hjälp en enda gång (knack i bordet). Nöjd. Ha en toppenfredag allihopa!

Sanna

2 Responses to “Man ska inte träna”

 1. Jakob 28 november 2014 at 22:56 #

  Hej Sanna, jag ska ställa upp i ett längdskidsrace på Solvalla mot andra företag….eftersom många andra besitter en bättre teknik än mig som inte stått på ett par längdskidor sedan barnsben så vill jag har ett kraftigt övertag i min outfit, jag tänker högfartsdräkt givetvis och en dundersnabb hjälm…men jag hittar inga på någon svensk sida, bygger/formar ni allt efter person eller? Behöver lite tips på vart jag kan vända mig.

  En mycket intressant och givande sida du har.

  Mvh Jakob

 2. Sanna 02 december 2014 at 19:04 #

  Hej Jakob, kul inlägg. För det första undrar jag om du verkligen ska åka längdskidor i speedskihjälm? Skulle nog tyvärr göra mer skada än nytta så att säja ;) Fast det skulle se grymt kul ut! Speedskidräkt kan jag nog däremot rekommendera, det borde göra lite skillnad. Det är jäkligt svårt att få tag på grejer, allt är beställt från utlandet. Speedskihjälmar köper vi i Schweiz, kolla hemsidan http://www.composite-be.com. Kostar ca 9000 kronor. Dräkt köper vi hos JF, http://www.jonathan-fletcher.com, den specialsys exakt efter hur man är byggd och sitter väldigt (!) tight. Kostar ca 4000 tror jag. Du får maila och höra efter om exakta priser, leveranstid etc. Begagnade grejer är i princip omöjligt att få tag i! Jag har dräkt och hjälm att sälja nu men det är storlek S :)

  Lycka till på längd-racet!
  Mvh Sanna

Leave a Reply