Livet efter OS

26 Feb

Idag fick jag en chock när jag tittade på SVT’s hemsida och det stod att OS tar slut på söndag. Vad är det för skitsnack, tänkte jag, det började ju nyss! För ungefär två veckor sen, räknade jag sedan ut med darrande underläpp. OS snart slut alltså, det känns helt sjukt. Verkligen helt ofattbart, vart tog alla tråkiga sporter som man egentligen inte bryr sej ett dugg om men som bara står på i bakgrunden medan man diskar eller städar? Alla mindre bra idrottare som får vara med bara för att det är OS? Allt det här har tydligen varit utan att jag märkt det. Nu fick vi ju inte ens vara uppe massa tidiga mornar och kolla på spännande ishockeymatcher… Vad ska man titta på på tv sen? Vad gjorde man på kvällarna innan OS? Det visar sej väl nästa vecka, kanske man kommer in i sina gamla rutiner igen. Vilka det nu var.

Nu har jag jobbat två dagar men imorgon verkar jag vara ledig. Får väl titta på sändningar från Vancouver hela dagen och hoppas att det här slutet bara är en mardröm. Buhuu.

Kram å hej.

One Response to “Livet efter OS”

  1. Jerk 28 februari 2010 at 22:55 #

    Det kommer kännas tomt..helt plötsligt får man 6-7 timmar extra per kväll..begriper inte vad jag ska göra nu..som tur är så är det snart Fotbolls-VM :)

Leave a Reply