Krampus is a mean guy

30 Nov

I fredags kväll var det Krampuskränzchen i Klaus bror Franz’s restaurang. Typ lite uppvärming inför finalen fredagen efter.

Först byggde de lite hemma hos oss.

image

image

image

Lillkillen ville såklart vara med!

Krampusarna tillhör också Nikolospiel, ”teatern/spelet” där Klaus är med. Klaus är en god man i detta spel. Krampusarna är djävulens män.

image

När jag och Kati käkade i ett annat rum kom de, med sina bjällror och riskvastar som de slår alla med…ryser bara av ljudet.

image

Det här var enda gången EN av dom var lite snäll. Ett litet tag. De är hemska! Fick smällar på knäna så e alldeles blårandig nu. Död åt Krampus…

image

Fullt hus. Bra kväll. Var ute ända till 2! Chockade mig själv lite. Var väl bara för att jag hade jobbat natt och sovit till 15 på dan ;)

Kati är däremot värsta ungdomen än!

image

Hon kom hem 6:30, utan vare sig telefon eller jacka. Det kallar jag fullt ös ;)

Imorrn jobb igen. Sen uppdaterar jag Knäformen. Kram på er!

Sanna

4 Responses to “Krampus is a mean guy”

 1. pappsen 30 november 2014 at 19:22 #

  Du skrek väl åt dom att akta bilen ?
  Vorsicht! mein auto hast neue turbo,es war sehr teuer.
  Din kompis Kati ser ut at vara värd en snyggare kille.P/P

 2. ullisen 01 december 2014 at 11:28 #

  Haha, jag läste i våra tidningar om hur dessa hemska varelse sätter skräck i hela Österrike och att man har på förslag att erbjuda gratis psykologhjälp.
  Samt att man inte kan inte anmäla dessa om man blir utsatt/misshandlad då ”är man med i leken får man leken tåla”-principen gäller. Ger man sig ut på gatorna får man räkna med att bli misshandlad! Herre jisses, jag blir rädd bara jag ser dem på bild!! :D

 3. Sanna 02 december 2014 at 19:19 #

  Funderar snarare på att låna ut den som Krampustaxi på fredag ;)
  Haha ja hon borde faktiskt kunna få nån schysstare snubbe! P/S

 4. Sanna 02 december 2014 at 19:33 #

  Haha har du seriöst läst om Krampusar i svensk tidning? Ja då vet man hur illa det är… ”Är man med i leken” ja, det är verkligen så!! Förra året blev en kille nerbrottad precis bredvid oss och konstant slagen hur länge som helst, han var i panik till slut, det var helt sjukt. Jag ska stanna hemma på fredag tror jag, nu kan ju inte springa heller :)

Leave a Reply