Vilket kanonställe!

19 Jan

Allt redo för träning. Packat in mej å alla mina grejer och en trött pappa i bilen, när jag kommer till Fiskarheden (några kilometer från Kläppen för er som inte har koll) och ser ett svart Kläppen framför mej får jag plötsligt lite småpanik. Jag har ju för fasen glömt att ringa och tala om att jag ska åka idag!! F*n f*n f*n. Försöker ringa till mina två kontakter, inget svar. Känner på dörren till värmestugan, väldigt låst. Och backen svartare än svart.

Åker till pistgaraget och knackar på, inne sitter några killar som ser väldigt förvånade ut. ”Dom kommer nog snart” säjer en av dom när jag frågar efter Erik eller Henrik. Som en skänk från ovan kommer Erik in, skrattar lite åt mej och undrar om jag vill åka? Innan vi ens kommit in i värmestugan lyser backen och liften är igång. Vilken klippa!

Fin utsikt imorse :)

”Öppnar dom backen bara för dej? Vilket lyx!” sade en arbetskollega nyligen. Det är det verkligen, om dom bara visste vad det betyder. Och personalen jag har kontakt med är super verkligen, stort stort tack till dom!

Pappa blev halvsuddig. Berodde förmodligen på att det var -18 grader och jag var stelfrusen om fingrarna när jag skulle fram med kameran. Sen glömde jag såklart vantarna i väskan som pappa tog ner och fick åka ett åk i extrem kyla, klyftigt…

Nu ska jag skita i att sova idag, man blir nästan segare av det än att låta bli. Ska fortsätta träningen strax och sen göra tusen saker. Sitter redan och funderar på hur min nya hjälm kommer se ut, hoppas den blir klar i veckan. Spännande verkligen!

Kram och hej så länge.

No comments yet

Leave a Reply