Kändisdag

16 Nov

Idag var jag i Humlegården för fotografering med Seger! Hade inte en aning om vad jag skulle vänta mej, vilka som skulle va där osv. ”Din fot ska fotas i en strumpa” hade Susanne sagt innan. På nåt sätt tyckte jag inte att det lät ens i närheten av en komplimang…

Den första jag fick syn på Jens Byggmark, lika glad som alltid! Här med Susanne från Seger.

Den andra personen att ändra hotellobbyn var Thomas Wassberg. Vi pratade längdskidor, jobb och snötillgång (eller bristen av den), en riktigt trevlig prick! Pratade speedskiing med hela gänget och Jens såg sugen ut att ta på sej min hjälm. Och Wassberg dräkten ;)

Bra med snö-appar i telefonen!

Sen kom Aprilia Biveson och sist Jon Olsson med följe, han fick också vara med på en bild fast han nog mest tittade förbi för att få en Byggis-mössa. Det där vadet kom såklart på tapeten. ”Trodde ju bara att jag behövde vara topp fyra av svenska herrarna för en OS-plats, inte topp 15 totalt i världscupen…” förklarade han och skrattade. Jens skrattade mer.

Tror det blev riktigt bra bilder lät det som, teamet var nöjda med vårt modellande. Nya katalogen kommer i januari, håll utkik! Här kommer ett litet smakprov :)

Tack för en trevlig dag alla inblandade!

Imorgon är det träningsvilodag och sooovmorgon. Härligt. Godnatt alla!

No comments yet

Leave a Reply