”Jag vill inte va med på nån blogg!”

14 Nov

Ikväll åkte jag förbi Jessica och hämtade min hjälm och mina pjäxor. Supertack för att de kom fram välbehållna! Nu står de prydligt (men lite opassande kanske) bredvid mina stadsskor ;)

Idag har det varit fullt upp på jobbet. Fullt upp med att bygga Ikea-hyllor! Hämta, bära, skruva, packa upp. Heeela dagen. Sådär kul. Efter Jonas bloggtjafs ”jag hatar att vara med på bloggar” (det verkar vara nåt som händer i princip varje dag i hans liv) berättade jag glatt att han redan har varit med på min blogg tillsammans med 18 kartonger rosa jackor :)

När jag var i skruvartagen säjer han plötsligt ”guud vad du är noggrann!”. Kul, han har redan sett igenom mej. ”Tack det är lite av en sjukdom jag har.” Jag berättade om när mamma hjälpte mej att flytta. Hon öppnade min hall-låda och skrattade åt mina prydligt ihopvikta och uppradade halsdukar och sade typ exakt samma sak. Vad kommer hända med mej när jag blir gammal egentligen?

Idag hörde jag ett rykte om att Tandådalen ska öppna i helgen, stämmer det?!

Nu ska jag sova, kram å godnatt.

2 Responses to “”Jag vill inte va med på nån blogg!””

  1. Jerk 15 november 2011 at 7:15 #

    Snygg färg på pjäxorna :)

  2. Robban 15 november 2011 at 21:07 #

    Dom ska ha möte om det på onsdag, om kylan håller i sig så öppnar dom i sälen förhoppningsvis :D

Leave a Reply