Igår och idag och framöver

21 Feb

Nu lyckades jag få över de andra bilderna från mitt lunchbreak på rastplatsen igår :)

Det här en äkta ”Leberkässemmel”! Typiskt österrikiskt. Man skulle nog kunna jämföra Leberkäse lite med brattburgare. Eventuellt. Fast med inbyggd ost. Och jag köpte en lite starkare variant. God! Det och en banan blev gårdagens lunch.

I solen. Med utsikt över Dachstein.

Man kan bli lycklig för mindre måste jag säja. Nice med glaciärutsikt i princip varje dag :)

VM börjar närma sig för Klaus. Han har jobbat ganska mycket på senaste tiden med pjäxor och spoilers och vi har gått igenom position.

Det börjar se rätt bra ut. Även om vi enligt mig har en bit kvar. Undrar om han är glad att bo tillsammans med en världsrekordhållare eller om det mest är drygt. Har inte vågat fråga faktiskt ;)

Nu kollar jag storslalom från Maribor med Klaus är uppe och åker skidor i finvädret. Med mina storslalomskidor. Det här med skidåkning har man snart kommit ifrån helt, nästa säsong har jag väl inga grejer kvar att åka med heller…

Efter jag bloggat ska jag i alla fall ut och sätta mig lite i solen innan vi ska till Liezen och shoppa. Och luncha pizza, det längtar jag faktiskt mest till! Jag har förresten shoppat klart för dagen tror jag…

JAG HAR KÖPT EN NY TELEFON!!! Beställde precis en på netonnet så när jag kommer hem om ett par veckor ligger den och väntar på mig. Guld. Lycklig. Vågar knappt komma hem annars utan att bli mobbad, alla i familjen går runt med S4′or och S5′or nu för tiden ;)

Så tyvärr bror Jocke har jag inte råd med din present längre…

Ska bli så himla nice att komma till Sverige och träffa massa männsiskor jag känner! Familj, vänner, tjejer från skidgymnasiet. Vi ska träffas ett gäng i Åre på världscupen och ska heja på Frida. Blir riktigt kul, planering är i full gång.

De första jag får träffa i är de här godingarna!

De hämtar upp mig på Karlstad station, Helene och lilla Vera. Tant Sanna ska börja inskolningen som speedskitjej så snart som möjligt, man måste ju börja i tid ;)

Nu ska jag och Gibson ut i solen och jobba lite på rödheten. Vi hörs senare!

No comments yet

Leave a Reply