God morgon

27 Feb

Sov 7-14 igår. Sen åkte jag totalt 3,5 timme bil, var på sjukhuset 2 timmar och sen hem och jobbade igen. Kom hem vid 6:30 nu imorse efter en lugn men halvdryg natt. Inte många fall men bara nya, lite svåra och med en del krångel bara. ”Jag har jour inatt istället för verkstaden” säjer en mekaniker. Bra i alla fall, tänkte jag, spelar ju ingen roll om nån annan än den vanliga gubben åker ut. ”Jag vet inte exakt vart det stället ligger men det googlar jag!” säjer en pepp mekaniker. Vilken service. Efter tre timmar ringer han och berättar glatt att han är klar, nytt däck monterat och lastbilen är på vägen igen. ”100 km hade jag dit!” skrattar han och tyckte tydligen det var jätteroligt. Kul. Det var bara nååågot längre än våra gränser… Men man lär sig något hela tiden, typ att fråga vart den här jourverkstaden ligger ;)

Fint när jag åkte hem.

Sedan halv sju har jag cyklat, duschat, ätit lite och ska nu iväg på sjukgymnastik klockan 9. Klockan 10 får jag kanske sova. Skönt. Hej svejs!

No comments yet

Leave a Reply