Börjar bli redo

27 Feb

Sovit halvkasst idag. I somras under mina första nattpass sov jag som en stock typ åtta timmar i sträck. Nu kan jag inte sova lika bra längre. Igår blev det det nästan 7 timmar men idag knappt 6 och jag vaknar hela tiden… Jaja, skit samma. Två nätter kvar och sen HAR JAG SEMESTER!!! Lyckan är total. Och packningen och förberedelserna nästan klara.

Tånaglar fixade. Fingrarna blir på måndag tror jag ;)

Alltså jag känner mig helt pirrig, värsta resfebern börjar jag få! Lite nattpassömnig dygnen runt men annars bara lycklig.

Hem. Hem. Hem. Hem. Hem. Sverige känns ju hemma ;)

Måste fixa iordning lite middag nu. Blir nog spagetti och köttbullar idag igen. Har inget pepp på att laga nåt kulinariskt. Inte så kul att laga mat när man är själv heller. Pratade med Klaus nyss, dom kom till Andorra igår kväll. Vädret var sådär första träningsdagen idag…

Blev inställt. Har kommit typ tre meter snö. Snöhögar överallt, som egentligen är övertäckta bilar… Imorgon ska det i alla fall klarna upp och klockan tolv drar de igång med träningen. Intressant. Såg bilder från positionsträning inomhus idag, såg bra ut. Tror det blir grymt det här.

Ha det fint kära vänner, vi hörs imorgon!

No comments yet

Leave a Reply