Bara lite nedstämd

24 Feb

Jag behöver verkligen semester nu tror jag. Komma till Sverige och tänka på något annat. Jobbet känns bara helt värdelöst just nu. Ibland undrar jag vad det är för människor jag jobbar med, folk är bara arga och bitchiga hela dagarna. Och vad jag jobbar med… Gör ju nytta för många såklart men det är så mycket idioter där ute i världen också. Som bara vill bestämma och som vet bäst hela tiden fast de inte har en aning. Men ibland förstår hur de känner sig också för det är så mycket olika regler och tillvägagångssätt så man blir helt virrig! Det kunde vara så lätt på nåt sätt.

Klaus har fullt upp med sitt speedskiande nu, VM och alla tävlingar e toknära, och jag är inte så stor del i det längre. Han har ju sitt team som han planerar med, även om jag för det mesta vet vad som är på gång så klart. Jag behöver komma hem och träffa människor som ligger mig varmt om hjärtat nu. Behöver få känna mig ”hemma” ett tag. Det är liksom svårt att göra det ibland med människor man knappt känner och som pratar ett konstigt språk…

Tufft även för mig att vara felfri här ;)

Börjat packa ihop lite grejer för Sverige. Måste ju ha lite tid att ändra mig och komma på nya grejer som jag måste ha med mig. Inte ofta nu för tiden som jag packar ner speedskidräkten…

Men jag kommer faktiskt behöva den för någonting när jag är i Sverige. Kan tyvärr inte berätta vad än ;)

Nu måste jag sätta mig på träningscykeln ett tag. Sen äta lunch och åka på sjukgymnastik innan jobbet. Inte många gånger kvar nu. Och på torsdag eftermiddag åker jag till sjukhuset i Salzburg på efterkontroll av knä och ben. Blir intressant. Eventuellt. Ha det fint så länge, vi hörs imorgon!

No comments yet

Leave a Reply